Once Upon A Time In A West – Volt egyszer egy Vadnyugat
Nyíregyházán

  

2001. december 21-én nyitotta meg csapóajtóit Nyíregyházán az Irány Colorado Steakhouse. A kezdeti években a szórakoztatásé volt a főszerep: nem volt olyan péntek vagy szombat, hogy az étterem által szolgáltatott műsorra ne lett volna teltház, szóljon az akár élőben vagy lemezjátszóról. Beköszöntött a zenés/műsoros szórakoztatás új formája, amelyben a főszerepet a Colorado Steakhouse játszotta.

     

Ha már Steakhouse, legyen komolyabb konyha is! – gondoltuk – így megindult a söröző/pub az „igazi” étteremmé válás rögös útján. Hosszú évek kemény munkája vezetett oda, hogy mára az étterem Nyíregyháza vendéglátásának egyik meghatározó sarokköve lett. Szolgáltatásunk kibővült az ételek házhozszállításával, helybeli, vagy kitelepüléses rendezvények lebonyolításával. Mindemellett megmaradt a hétvégi szórakoztatás is, hiszen egy vadnyugati hely legyen mindig mozgalmas, élettel teli.

   

Mi az étterem küldetése? Erre egyszerű a válasz: Legyen egy olyan hely Nyíregyházán, ahol a hét minden napján érdemes miért betérni. Délután és este egy hangulatos vacsoráért, egy jó Steak-ért.

     

 

Higgyék el, megéri kipróbálni….